Persbericht: De wereld thuis

Zeventig bijzondere én bijzonder lekkere recepten van over de hele wereld, met liefde en succes bereid door Mascha & Ronald

Eten speelt in het leven van Ronald Giphart en zijn vrouw Mascha Lammes een allesbepalende rol. Hoewel ze er in hun begintijd letterlijk niks van bakten (lees voor de grap even het voorwoord), is recepten ontwikkelen, koken en schrijven over eten al meer dan vijftien jaar een groot deel van hun vaste bezigheden. Er is dus hoop voor iedereen. In hun nieuwste boek De wereld thuis geven ze een kijkje in hun eigen keuken en laten ze zien hoe gerechten en ingrediënten van over de hele wereld hen hebben geïnspireerd en beïnvloed in wat ze dagelijks thuis op tafel zetten. Het boek is vanaf nu overal verkrijgbaar.

Een herinnering aan een verjaardagsdiner in Frankrijk, de lekkerste sperzieboontjes van Tel Aviv, een ontmoeting met de beste chef ter wereld en heerlijke gravad lax in een Nederlandse pub in Stockholm. Bijzondere ontmoetingen en ervaringen, zowel in hun eigen stad als verder weg, leidden tot eigenzinnige gerechten. Of het nu Zweedse gehaktballetjes zijn, pekingeend, fluweelzachte mosselsoep of Thaise massaman.

De wereld thuis is een boek vol heerlijke verhalen van Ronald en met de lekkerste recepten van Mascha. Een goddelijke combinatie. Samen met de fantastische fotografie en vormgeving is dit een boek om totaal verslingerd aan te raken. 

De wereld thuis | Ronald Giphart & Mascha Lammes | ISBN: 978 94 004 0580 6 | €24.99 | Uitgeverij Thomas Rap | Nu overal te koop!

Mascha Lammes publiceerde eerder het familiekookboek Vurrukkulluk en Wereldbroodjes,waarvoor ze vijftig van de lekkerste broodjesrecepten uit alle windstreken verzamelde.

Ronald Giphart werd bekend door zijn debuutroman Ik ook van jou. Daarna publiceerde hij vele bestsellers, waaronder de romans Phileine zegt sorry, Ik omhels je met duizend armen en recentelijk Alle tijd. Inmiddels staat hij ook bekend als een van ’s lands beste kookschrijvers. Zijn culinaire stukken verschijnen in meerdere kranten en zijn gebundeld in het boek Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *