De Shichirin Hibachi tafelgrill, traditioneel en modern voor iedereen!

Wil je iets anders proberen dan de zomerse barbecue of het gourmetstel met de kerst? Wil je de smaken en geuren van Japan ervaren in je eigen huis? De Schichirin Hibachi tafelgrill brengt een nieuwe vorm van grillen bij je thuis. De Shichirin is een zogenoemde Hibachi grill, waar men honderd jaar geleden in Japan op begon te grillen. Deze moderne uitvoering biedt ruimte voor 2 tot 6 personen en is geschikt voor zowel traditionele Japanse gerechten, Hollandse kost of welk eten je maar wilt grillen!

Wat zijn de voordelen van de Shichirin? 

De Hibachi grill kan worden verwarmd met kolen. Indien je met twee mensen eet hoef je de grill maar voor de helft te vullen met kolen. De binnenkant is afgewerkt met keramiek met cordieriet en quartz waardoor je het na gebruik weer makkelijk schoon kan maken. Het bijgeleverde roestvast stalen barbecue rooster is eveneens makkelijk te wassen. Het ventilatieluik aan de zijkant is gemaakt van roestvrij staal en wordt daardoor niet te warm. Je kan het makkelijk open en dicht schuiven om de ventilatie te reguleren tot hogere temperaturen.

Gemak voor de hele familie en gasten

De compacte ronde Hibachi grill heeft een diameter van 34,5 centimeter en laat voldoende ruimte over voor het servies en alle benodigdheden van de gasten. Met een hoogte van 17 centimeter kunnen ook de kids hun hapjes erop grillen. De handvatten zijn gemaakt van bamboe en blijven koel bij het grillen. Snel verplaatsen zonder te hoeven wachten tot het koel is, is zeker geen probleem! De keramische afwerking is ook bestand tegen de weerselementen zoals sneeuw en regen, daarom is een winterse barbecue geen onmogelijkheid!

Wat wordt er geleverd en wat kan er nog bij?

Bij de Shichirin Hibachi grill wordt een hittebestendige plaat geleverd om je tafel te beschermen. De mooie houten look is een aanvulling op de sfeer. Voor het goed schoonmaken van de grill na gebruik, is er ook de Yakiniku Kamado reiniger die de grill weer doet blinken als nieuw. Verdere accessoires om de beleving nog beter te maken zijn ook verkrijgbaar. Zo is er ook de Yakiniku tweezer pincet (gebogen of recht) voor het eraf halen van de gerechten. Ook kun je het Shichirin starterspakket bestellen, geheel met een kookboek, stangen en Binchotan kolen die 4 tot 6 uur kunnen branden. Kortom, voor de langste én leukste grill ervaring heb je met de Shichirin Hitachi grill precies wat je nodig hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *