Online vlees bestellen: een goed idee voor wie net wat meer keuze wil

Je hebt het supermarktvlees al achter je gelaten voor de echte slager. Er is een dier gestorven voor dat spul en dan wil je dan ook dat dat offer het ook echt waard was. Vanaf nu alleen goed vlees voor jou dus. Maar er is wel een nadeel aan de lokale slager: er is nou eenmaal niet heel veel keuze. En laten we eerlijk zijn: je kan de schuld niet bij de slager leggen, er past nou eenmaal niet zo bijzonder veel in de winkel. Meerdere soorten entrecote aanbieden zit er dus niet in. Online daarentegen kan je een ruim aanbod aan kwaliteitsvlees vinden.

  1. Online is een weelde van keuze te vinden

Online vlees bestellen geeft je de mogelijkheid om exact dat vlees dat jij wil te vinden. Of om juist iets compleet nieuws te ontdekken, er zijn meer dan genoeg vleessoorten waar je nog nooit van gehoord hebt. Neem nou bijvoorbeeld de eerder genoemde entrecote: zeker, de entrecote is een specifiek stukje rund, maar er zijn ontelbaar veel soorten runderen, en zelfs het soort voer heeft invloed op de smaak van het vlees. Al met al is het dus heel goed mogelijk om een jaar lang steeds een net ander soort entrecote te eten.

  1. Online vlees bestellen: is dat niet eng dan?

Oké, je kan tegenwoordig bijna alles online bestellen. Maar is vlees bestellen dan niet eng? Het klopt inderdaad dat verkeerd behandelt vlees een gezondheidsrisico kan vormen, maar dat weten vleeshandelaren ook, en zij geven om hun klanten en producten. Dus daarom worden al hun producten met zo groot mogelijke zorg verpakt, en binnen een paar uur van het distributiecentrum naar jouw deur gebracht. Let er wel op dat vlees ook door jou net wat anders behandelt moet worden. Je moet namelijk klaar staan om je pakketje in ontvangst te kunnen nemen, of je moet je buren vertellen dat jouw pakketje in de koeling thuishoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *